Historia

Industriel eshte agjencion, studio apo industri e llojit te vet ne pergjithsi
e cila mirret me brendim, marketing, advertising. Poashtu me film, animacion, ilustrime, libra e shume gjera tjera.
Duke qene te jemi pasionant per punen qe e bejme, ne kombinojme strategji te mencura dhe pune kreative per ti arritur
qofte objektivat e klienteve tane poashtu edhe objektivat tona kur eshte ne pyetje realizimet e projekteve te agjencise.

Se fundi ka realizuar filmin e pare te shkurter te animuar "Melodia Kardiake" me skenar dhe regji te Leopard Cana 

  • - Ne ju servojme vlera qe ngrisin bizneset e klienteve tane pertej kerksave te tyre
  • - Ne bejme qe brendi i klientit tone te jete vizualisht sa me reprezentativ
  • - Ne e thjeshtesojme te komplikumen
  • - Krijojme zgjidhje te qarta dhe te thjeshta
  • - Dhurojme keshilla te drejta dhe te vlefshme
  • - Bashkepunojme dhe jemi fleksibil ne kerkesat e klienteve
  • - Ju deshirojme te gjitha te mirat dhe ju urojme zhvillim te metejme secilit qe deshiron te bashkepunoj me ne
top
Industriel - Film Animation © All rights reserved.